Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά στοιχεία που καταχωρούνται κατά την εγγραφή των μελών χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την εταιρεία μας για την εκτέλεση των παραγγελιών των πελατών Σε καμία περίπτωση δεν έχουν πρόσβαση σε αυτά πρόσωπα που δεν διατηρούν σχέση συνεργασίας με την εταιρεία μας.

Η ιστοσελίδα μας προστατεύεται με SSL certificate για την κρυπτογράφηση των στοιχείων που αποστέλλετε, καθώς και από Firewall που αποτρέπει κάθε προσπάθεια μη αδειοδοτημένης εισόδου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της από τρίτους. 

H διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Σε συνεργασία με την Alphabank εξοφλείτε τα επιλεγμένα προϊόντα με ασφάλεια. Η έγκριση δίδεται άμεσα από server της τράπεζας χωρίς να μας γνωστοποιούνται και χωρίς να αποθηκεύονται στοιχεία όπως ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Skroutz.gr, την οποία μπορείτε να βρείτε στο https://www.skroutz.gr/privacy.