Rory Gallagher The Essential Acoustic Rory Guitar Tab

18 κλασικά κομμάτια του Gallagher για κιθάρα με ταμπλατούρα και στίχους
Κωδικός προϊόντος: 11.01.3533
Κατασκευαστής: Music Sales

Άμεσα Διαθέσιμο
€ 30,60
€ 22,00

Οι online τιμές μας ισχύουν και για αγορά από το φυσικό μας κατάστημα.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Description Εκδότης: Music Sales
Κωδ.εκδ.: AM1005609
Γλώσσα: Αγγλικά
Σελίδες: 144
20:20 Vision
As The Crow Flies (live)
Banker's Blues
Bratcha Dubha
Don't Know Where I'm Going
Empire State Express
Going To My Home Town (live)
I'll Admit You're Gone
I'm Not Awake Yet
I'm Not Surprised
Just The Smile
Nothin' But The Devil
Out Of My Mind
Pistol Slapper Blues (live)
Seven Days
The Cuckoo
Unmilitary Two-Step
Wave Myself Goodbye

There are yet no reviews for this product.


Γραφτείτε στο Newsletter μας