New Rock Collection Guitar Tab

12 rock τραγούδια για κιθάρα με ταμπλατούρα
Κωδικός προϊόντος: 11.01.2841
Κατασκευαστής: Hal Leonard

Άμεσα Διαθέσιμο
€ 7,00
€ 5,50

Οι online τιμές μας ισχύουν και για αγορά από το φυσικό μας κατάστημα.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Description Εκδότης: Hal Leonard
Κωδ.εκδ.: HLE90000407
Γλώσσα: Αγγλικά
Σελίδες: 72
Black Hole Sun (Soundgarden)
Freak (Silverchair)
Glycerine (Bush)
Grind [Alice In Chains]
Lakini's Juice (Live)
My Friends [Red Hot Chili Peppers]
People Of The Sun (Rage Against The Machine)
Say It Ain't So (Weezer)
The Man Who Sold The World (Nirvana)
What Would You Say? (Dave Matthews Band)
Wonderwall [Oasis]
You Oughta Know (Alanis Morissette)

There are yet no reviews for this product.


Γραφτείτε στο Newsletter μας