Bob Dylan Greatest Hits Guitar Tab vol.1

11 κομμάτια για κιθάρα με ταμπλατούρα
Κωδικός προϊόντος: 11.01.0247
Κατασκευαστής: Music Sales

Κατόπιν Προπαραγγελίας
€ 27,00
€ 22,80

Οι online τιμές μας ισχύουν και για αγορά από το φυσικό μας κατάστημα.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Description Εκδότης: Music Sales
Κωδ.εκδ.: AM87466
Γλώσσα: Αγγλικά
Σελίδες: 64
A Hard Rain's Gonna Fall
Blowin' In The Wind
Boots Of Spanish Leather
Don't Think Twice, It's Alright
Everything Is Broken
Girl Of The North Country
I Shall Be Released
Just Like A Woman
Masters Of War
Only A Pawn In Their Game
Tangled Up In Blue

There are yet no reviews for this product.


Γραφτείτε στο Newsletter μας