Bob Dylan for Harmonica

Τριάντα διαχρονικά τραγούδια διασκευασμένα για φυσαρμόνικα
Κωδικός προϊόντος: 11.01.2908
Κατασκευαστής: Music Sales

Άμεσα Διαθέσιμο
€ 16,40
€ 13,50

Οι online τιμές μας ισχύουν και για αγορά από το φυσικό μας κατάστημα.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Description Εκδότης: Music Sales
Κωδ.εκδ.: AM932140
Γλώσσα: Αγγλικά
Σελίδες: 56

Τα πρώτα 24 κομμάτια είναι για διατονικές και χρωματικές φυσαρμόνικες και τα υπόλοιπα μόνο για 12-τρυπες χρωματικές φυσαρμόνικες

All Along The Watchtower
Blowin' In The Wind
Brownsville Girl
Everything Is Broken
Gotta Serve Somebody
I Shall Be Released
I Want You
Idiot Wind
If Not For You
I'll Be Your Baby Tonight
In The Garden
Is You're Love In Vain?
Just Like A Woman
Knockin' On Heaven's Door
Lay Lady Lay
Quinn The Eskimo (The Mighty Quinn)
Rainy Day Women #12 & 35
Sad Eyed Lady Of The Lowlands
Shelter From The Storm
Shot Of Love
Simple Twist Of Fate
Something There Is About You
Stuck Inside Of Mobile With The Memphis Blues Again
Tangled Up In Blue
Under Your Spell

There are yet no reviews for this product.


Γραφτείτε στο Newsletter μας