AC/DC Plug Me In Guitar Tab

42 κομμάτια για κιθάρα με ταμπλατούρα
Κωδικός προϊόντος: 11.01.3339
Κατασκευαστής: Music Sales

Κατόπιν Προπαραγγελίας
€ 29,00
€ 22,00

Οι online τιμές μας ισχύουν και για αγορά από το φυσικό μας κατάστημα.

Στις τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Description Εκδότης: Music Sales
Κωδ.εκδ.: AM992805
Γλώσσα: Αγγλικά
Σελίδες: 400
Baby Please Don't Go
Back In Black
Bad Boy Boogie
Bedlam In Belgium
Boogie Man
Can I Sit Next To You Girl
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Dog Eat Dog
Flick Of The Switch
For Those About To Rock (We Salute You)
Girls Got Rhythm
Gone Shootin'
Guns For Hire
Hail Caesar
Hard As A Rock
Hell Ain't A Bad Place To Be
Hells Bells
High Voltage
Highway To Hell
If You Want Blood (You've Got It)
It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'N' Roll)
Let There Be Rock
Live Wire
Problem Child
Ride On
Rock Me Baby
Rock 'N' Roll Ain't Noise Pollution
Rock 'N' Roll Damnation
She's Got Balls
Shoot To Thrill
Shot Down In Flames
Sin City
Stiff Upper Lip
The Jack
This House Is On Fire
What Do You Do For Money Honey
Whole Lotta Rosie
You Shook Me All Night Long

There are yet no reviews for this product.


Γραφτείτε στο Newsletter μας